FIBRE-CEMENT

ARE NË BASHKËPUNIM ME CEMBRIT  
Si një nga prodhuesit dhe distributorët kryesorë të produkteve të fibras së çimentuar në Europë, Cembrit ofron një gamë të gjerë të Produkteve të qëndrueshme dhe zgjidhjeve për Fasadë, Mbulim, Ambjente të brëndëshme dhe Ndërtim.

Cilësitë e Fibrës së Çimentuar

 • Qëndrueshmëri
 • Elasticiteti
 • Të pa djegshëm dhe kundër zjarrit
 • Indiferent ndaj lagështirës
MË SHUMË

H.P.L

ARE

Mendon për çështjet, zhvillojmë produktet dhe i krijojmë ato. Forca jonë qëndron në materiale të mirë-menduar nga druri dhe laminate kompakt. Ne e shohim veten si një strukturë prodhimi, një partner shërbimi dhe një laborator dizajni. Vetëm për shkak se jemi shumë kompetentë në të tre fushat mund të bëjmë një zhvillim të klasit të lartë.

Cilësitë e High Pressure Laminate

 • Rezistent ndaj goditjeve dhe gërvishjeve
 • Reflektim të ulët të dritës dhe rezistent ndaj nxehtësisë
 • I lehtë për tu pastruar dhe higjenik

ALUMINIUM SYSTEMS

ARE BASHKË ME EXALCO

Emri i së cilës lidhet me traditën, përvojën, zhvillimin dhe cilësinë e produkteve dhe shërbimeve të saj. Exalco është një njësi e integruar industriale që prodhon profilet e aluminit, duke pasur mundësinë të mbulojë të gjitha nevojat moderne strukturore dhe arkitektonike. Ne jemi të fokusuar në progresin e vazhdueshëm dhe zhvillimin e shërbimeve të ofruara, duke ofruar produkte cilësore me respekt dhe ndjeshmëri ndaj mjedisit natyror dhe social.

Cilësitë e Sistemeve të Aluminit

 • Të zbatueshme për ndërtimet më moderne arkitekturore
 • Rezistencë e lartë në mjedise korrozive
 • Stabiliteti afatgjatë i ngjyrave
 • Instalime të shpejta me kombinime të pakufizuara
Më Shumë

GUARDIAN GLASS

ARE ME GUARDIAN GLASS  

Si një nga prodhuesit më të mëdhenj të xhamit në botë me pozicione udhëheqëse në produktet e xhamit të fabrikuara për aplikime komerciale, rezidenciale dhe transportuese. Xhami me efikasitet energjetik dhe me ngjyrim-E-të ulët është projektuar për të përmbushur sfidat më të vështira arkitektonike dhe estetike për të ndihmuar arkitektët dhe projektuesit të Ndërtojnë me dritë

Cilësitë e Xhamave Guardian

 • Për klimë dhe sezone të ndyshme
 • Izolues termik dhe akustik
 • Rezistent ndaj goditjeve dhe gërvishjeve
MË SHUMË

GEZE NETWORKING

ARE NË BASHKËPUNIM ME GEZE  

është një nga zhvilluesit kryesorë të botës së prodhimit e teknologjisë së sistemeve të ndërtimit. GEZE ofron një gamë të plotë të produkteve me standardet më të larta të cilësisë që do të thotë se produktet e GEZE kontribuojnë drejt disa koncepteve ndërtimore më inovative në botë dhe sigurojnë komoditet dhe siguri në ndërtimin e teknologjisë.

Cilësitë e sistemeve GEZE

 • Jetegjatesia dhe Besueshmëria
 • Siguri dhe Komoditet
 • Shkrirje harmonike me mjedisin
 • Inovative dhe Universale
MË SHUMË