DSC_0616

OBJEKTI ``RRUGA E KAVAJËS``

Client: Milo 2000

Category: Product Design

Date: Shtator 2018 – në vazhdim

Objekt banime dhe shërbimi 3, 9 dhe 11 kate, me 2 kate parkim nëntokë.

FOTO TË OBJEKTIT